Poštovani korisnici, molimo vas da prije korištenja naših usluga, pažljivo pročitate slijedeće uvjete. Svaka posjeta www.ehorti.hr, kao i kupovina, znači da ste ove uvjete pročitali, razumjeli te da se s njima u potpunosti slažete. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu.

eHorti, podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve d.o.o.
Zvezda 18, 1210 Ljubljana – Šentvid
Slovenija, EU

Porezni broj: SI15911900 (obaveznik PDF-a)
Matični broj: 8795622000
Osnivački kapital: 7.500,00 EUR
E-mail: info.hr@ehorti.com

Radno vrijeme je radnim danom od 9:00 do 17:00.
Vikendom i blagdanima korisnička podrška nije dostupna.

Opće odredbe

eHorti d.o.o. ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava.

eHorti d.o.o. može ažuriranjem ovog dokumenta revidirati ove uvjete bilo kada. Određene odredbe ovih uvjeta mogu se zamijeniti izričito navedenim pravnim obavijestima i uvjetima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

Materijal koji prosljeđuje korisnik

Osobni podaci koje proslijedite stranici ehorti.hr u svrhu dobivanja proizvoda bit će tretirane u skladu sa našim dokumentom o zaštiti privatnosti na mreži.

Pravo korištenja www.ehorti.hr osobno je pravo korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između kupca i prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.

Omogućen vam je pregled svih proizvoda koje želite kupiti. Jednostavnim klikom na ikonicu košarice otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupnju. Možete obrisati proizvode iz košarice ili povećati broj željenih proizvoda.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinke, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja obrasca kupnje. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje eHorti d.o.o. da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi.

eHorti d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Uvjeta korištenja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja Internetske stranice www.ehorti.hr. Stoga su korisnici dužni prije svakog korištenja internetske stranice www.ehorti.hr pregledati sadržaj Uvjeta korištenja. Suprotno postupanje oslobađa eHorti d.o.o. bilo kakve odgovornosti.

Korištenje www.ehorti.hr isključivo je na odgovornost korisnika. eHorti d.o.o. se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete Internetskoj stranici www.ehorti.hr uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran eHorti d.o.o.

eHorti d.o.o. je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.ehorti.hr internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj internetske stranice www.ehorti.hr.

eHorti d.o.o. sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu www.ehorti.hr u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. eHorti d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su razlike između stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

Sve informacije vezane uz transakcije kupaca – trgovine www.ehorti.hr, smatraju se poslovnom tajnom, i prema njima se treba ophoditi sukladno zakonskim propisima Republike Hrvatske.

Blog

eHorti može, ali nema obavezu nadgledati bilo koji dio web stranice na kojem korisnici prenose ili šalju obavijesti ili komuniciraju isključivo međusobno, uključujući, ali ne ograničavajući se na blog kao i sadržaj bilo koje od ovakvih obavijesti. Međutim, eHorti d.o.o. se ne smatra odgovornim za sadržaj bilo kojeg od navedenih obavijesti, bez obzira proizlazi li ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti, opscenosti ili drugo.

eHorti d.o.o. zadržava pravo da ukloni poruke koje sadrže materijale koje smatramo nepristojnim, klevetničkim, opscenim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim.