Andrej proizvodi Ruske vile® Premium za optimalnu cijenu i kvalitetu, i usporedba proizvoda

Uncategorized

Znate li da najbolje Ruske vile® izrađuje obrtnički majstor Andrej, koji živi u blizini Žužemberka u Sloveniji? U savjetu ćete otkriti razliku između Ruskih vila Premium, koje su više kvalitete, i jeftinijeg modela Hobi. Ne propustite ni mišljenja i ocjene korisnika te njihove glavne prednosti uporabe u vlastitom vrtu.

Razlika između modela Ruskih vila Premium i Hobi

Ruske vile®️ Premium izrađene su u Sloveniji, točnije u radionici obrtničkog majstora Andreja, koji je iz okolice Žužemberka. Napravljene su od najkvalitetnijih materijala i koriste napredne tehnike laserskog rezanja, što ih svrstava u viši kvalitativni i cjenovni razred. Ove vile pružaju najbolju vrijednost u odnosu na svoju cijenu. Cijeli proizvodni proces odvija se u Sloveniji, u blizini Žužemberka, što omogućuje bolji nadzor nad kvalitetom.

ruske vile vrt
Ruske vile® Premium su izuzetno cijenjene među ženama i starijim vrtlarima.

Materijali koje Andrej koristi za njihovu izradu su iznimne kvalitete. Ovaj model također se izvozi u zemlje poput Austrije, Njemačke i Hrvatske. Klijentima smo ponudili izbor između dva modela (Premium, Hobi) kako bismo osigurali da su alati pristupačni većini vrtlara.

Kliknite na donji video za usporedbu Ruskih vila Premium i Hobi:

👉 KLIKNITE OVDJE za kupnju Ruskih vila Premium (NOVO),
izrađenih od najboljih materijala i potpuno proizvedenih u Sloveniji.

**PREPORUČUJEMO BRZU KUPOVINU JER SU ZALIHE OGRANIČENE.**

Za dodatne savjete i pomoć pri kupnji možete nazvati na broj 00386 40 669 449 (radnim danima od 11 do 13 sati). Uvijek možete kupovati i putem interneta.

ruske vile precizna proizvodnja
Precizan rad u kućnoj radionici omogućava vam lakše bavljenje vrtlarstvom na vašem domaćem vrtu.
izrada ruskih vila
Crne Ruske vile® Premium su visokokvalitetne, jer ih izrađuje obrtnički majstor Andrej iz okolice Žužemberka.

Većina vrtlara se odlučuje za Ruske vile® Premium

Većina vrtlara kupuje Crne Ruske vile® Premium jer cijene kvalitetu i izdržljivost alata. Na taj način podržavaju preciznost i rad obrtničkog majstora Andreja. Moderna tehnologija, pažljiv rad i najbolji materijali osiguravaju dug vijek trajanja alata koji je praktički neuništiv. Alat je dizajniran tako da se ručke ne lome, a vilice ne savijaju.

ruske vile premium crne
Crne Ruske vile® Premium izrađene su od skupljih materijala, precizno izrađene, visoke kvalitete i proizvedene u Sloveniji.
jeftinije ruske vile
Ruske vile® Hobi su izrađene od jeftinijih materijala, jednostavnije izrade i proizvedene su u inozemstvu.

Crvene Ruske vile® Hobi su jednostavnije izrade, koriste jeftinije materijale i proizvedene su u inozemstvu. Svrstavaju se u srednji cjenovni i kvalitativni razred. Troškovi rada i materijala su niži, stoga je alat vrtlarima pristupačniji po cijeni i omogućuje im lako obavljanje svojih zadataka u vrtu.

Crne Ruske vile® Premium nude optimalnu cijenu za kvalitetu, koju garantira majstor Andrej

Svaki komad Crnih Ruskih vila Premium pažljivo se pregledava i sastavlja.

Andrej ima dugogodišnje iskustvo u kovačkoj industriji i inovira kako bi poboljšao alat. Time osigurava optimalan odnos između cijene i kvalitete proizvoda. Crne Ruske vile® Premium su jedinstveni proizvod, jer je svaki primjerak ručno zavaren, sastavljen i pažljivo pregledan.

ruske vile usporedba

Ruske vile® Premium imaju vrlo dobre ocjene korisnika na internetu

Ruske vile® na društvenim mrežama i forumima hvale mnogi vrtlari, jer su prepoznali mnoge prednosti. Priprema tla za sijanje i sadnju postaje lakša i odvija se bez većih napora.

Ako tlo pripremimo uz pomoć ruskih vila, korijeni korova se lakše uklanjaju, jer ih ne siječemo i stoga ne potičemo razmnožavanje korova. Tako ima manje korijenskih korova poput slaka, čička i maslačka. Vrtlari su primijetili da biljke bolje kliju i lakše se ukorjenjuju nakon sadnje.

ruske vile rahljenje tla
Zadovoljna korisnica Ruskih vila Premium i dubokog rahljanja tla.

Pia Jakopic i ostala mišljenja o korištenju Ruskih vila u vrtu

“Imam ih. I to je jedan od najboljih vrtlarskih alata koje sam ikada imala. Napokon me leđa više ne bole dok radim, a nisam ni umorna.” – Pia Jakopic/ Maribor

“Ruske vile Premium su zakon, koristim ih već drugu godinu i nema boljeg, osim ako netko drugi radi umjesto tebe 😉 – Matej Kranjc / Ljubljana

“Moja mama ima tvrđu zemlju koju smo djelomično poboljšali u vrtu i vile su odlične. Lakše je raditi, pogodne su čak i za tvrđe tlo. Sama ih preporučujem.” – Miša Pušenjak / Ptuj

Glavne prednosti uporabe Ruskih vila na domačem vrtu

ruske vile i obrata tla

  • Vrlo prikladne za žene i starije vrtlare
  • Rad se odvija 2 do 3 puta brže
  • Manje opterećenja kralježnice i ruku
  • Manje trajnog korova (slak, osjak, maslačak, …)
👉 KLIKNITE OVDJE za kupnju Ruskih vila Premium (NOVO),
izrađenih od najboljih materijala i potpuno proizvedenih u Sloveniji.

**PREPORUČUJEMO BRZU KUPOVINU JER SU ZALIHE OGRANIČENE.**

Za dodatne savjete i pomoć pri kupnji možete nazvati na broj 00386 40 669 449 (radnim danima od 11 do 13 sati). Uvijek možete kupovati i putem interneta.

Majstor Andrej poznaje izradu Ruskih vila i pruža servis

Način izradnje Ruskih vila Premium je poslovna tajna koju poznaje majstor Andrej. Također poznaje materijale koji su izdržali najteže uvjete na kućnom vrtu. U ekstremnim testovima uvijek smo slomili drvenu ručku za lopatu, ali alat nije pretrpio veće štete.

U slučaju da se neka vilica iskrivila pod vrlo ekstremnim uvjetima, mogli smo je ispraviti u prvobitni položaj. To smo postigli pomoću radijatorske cijevi koju smo stavili na vilicu i vratili je u prvobitni položaj.

ruske vile premium
Andrej iz okolice Žužemberka vodi kompletnu proizvodnju Ruskih vila Premium u Sloveniji.

Servis za Ruske vile® Premium praktički nije potreban, jer su izrađene tako dobro da u proteklim godinama nismo obavljali servis. U slučaju oštećenja alata, osiguravamo zamjenske dijelove koje možete jednostavno zamijeniti.

Ruske vile® Premium proizvode se u Sloveniji, poznatoj po inovativnosti i dobrom majstorstvu. Ruske vile® Hobi, s druge strane, proizvode se izvan zemlje i servisira ih majstor Andrej. Kod modela Hobi može doći do povremene štete na vilicama koje se lakše lome zbog jednostavnije izrade, načina zavarivanja i jeftinijih materijala.

Ponude “ruskih vila”, koje se nude na tržištu i odluke o kupovini

Pod nazivom Ruske vile® prodaje se samo alat visoke (model Premium) i srednje kvalitete (model Hobi). Na tržištu su prisutne i krivotvorine koje su različitih boja i nemaju nikakve veze s kvalitetom originalnih ruskih vila. Posebno treba paziti na crne “ruske vile”, koje su u rangu jeftinijeg modela Hobi, a prodaju se kao skuplji model Premium!

Na internetu se također primjećuju proizvodi koji su potpuno domaće izrade i loše kvalitete. Kupovinom takvih proizvoda podržavate crno tržište i nisku kvalitetu. “Brzi zarađivač” obično izbjegava i plaćanje poreza koje svako ozbiljno poduzeće plaća. Dobre cipele nosit ćete godinama, a isto vrijedi i za korištenje Ruskih vila Premium, koje su praktički neuništive i najviše kvalitete.

Andrej preporučuje:

Obrtnički majstor Andrej iz okolice Žužemberka preporučuje kupnju Ruskih vila Premium.

“Originalne Ruske vile® Premium posebno cijene žene, stariji vrtlari i osobe koje su lakši invalidi. Vole ih i muškarci te mladi vrtlari koji se rado druže s djedovima i bakama u vrtu. Kupnjom originalnog proizvoda jamčim vam najbolji omjer cijene i kvalitete. Izbjegavajte krivotvorine na internetu koje su obično jeftinije i upitne kvalitete. Preporučam kupnju kvalitetnih Ruskih vila Premium, koje izrađujem u našoj radionici.”

ruske vile premium
Ruske vile® model Premium.
jeftinije ruske vile
Ruske vile® model Hobi.
👉 KLIKNITE OVDJE za kupnju Ruskih vila Premium (NOVO),
izrađenih od najboljih materijala i potpuno proizvedenih u Sloveniji.

**PREPORUČUJEMO BRZU KUPOVINU JER SU ZALIHE OGRANIČENE.**

Za dodatne savjete i pomoć pri kupnji možete nazvati na broj 00386 40 669 449 (radnim danima od 11 do 13 sati). Uvijek možete kupovati i putem interneta.